Hacı ATMACA - Okul Müdürü

1972 yılında Tonya´nın Hoşarlı Mahallesinde  doğan Hacı ATMACA İlkokulu Hoşarlı Köyü İlkokulunda ortaokul Vakfıkebir İmam-Hatip Ortaokulu’da ve lise eğitimini Tonya ve Trabzon İmam-Hatip Liselerinde tamamladı. Mezun olduğu 1993 yılında KTÜ Giresun Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümüne yerleşti. Bu okuldan mezun olduğu1997 yılında Giresun- Alucra ilçesi Yeşilyurt Köyü BSİO’nda sınıf öğretmeni olarak meslek hayatına başladı. Bu okulda altı yıl müdür yetkili öğretmen olarak görev yaptıktan sonra aynı ilçede bulunan M.A.Ersoy YİBO’ya sınıf öğretmeni olarak atandı.Bu okulda sınıf öğretmenliği görevi ile aynı anda ilçenin öğretmenevi ve ASO müdür vekilliği görevini iki yıl sürdürdü. 2006 yılında Alucra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Şube Müdürü olarak görevlendirilen ATMACA zaman zaman ilçe milli eğitim müdürlüğüne vekalet etti. 2009 yılında Eynesil Şht.Ş. Abanoz YİBO’ya öğretmen olarak atandı. Bu okulda bir dönem görev yaptıktan sonra 2010 yılında Giresun –Dereli Şht.Yzb. İ.H. Öztopal YİBO’ya, 2013 yılında da aynı ilçenin Anadolu Lisesine Müdür olarak atandı. Bu arada 2012 yılında yapılan branş değişikliği ile Beden Eğitimi branşına geçti. 2014 Eylül döneminde İskenderli Ortaokulu’na atandı. 21/10/2014 tarihinde Tonya Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne müdür yardımcısı olarak, 17/12/2014 tarihinden itibaren de aynı okula müdür vekil olarak görevlendirilen Hacı ATMACA çok sayıda hizmet içi eğitime katılmıştır. Aday memurların yetiştirilmesi ile ilgili kurslarda hem yönetici hem de öğretim görevlisi olarak görev almıştır. İkinci Üniversite olarak Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde eğitim hayatına devam etmektedir. Hacı ATMACA evli ve beş çocuk babasıdır.

0462881312910 (462) 881 3855 Eposta